Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] Održana završna smotra Sveučilišta u Mostaru

Objavljeno 16.04.2019. 20:40

Tradicionalna smotra Sveučilišta u Mostaru održana je na Građevinskom fakultetu s ciljem upoznavanja maturanata s fakultetima i studijskim programima koje mogu studirati na SUM-u.
Prorektor za znanost i razvoj Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Ivo Čolak je istaknuo kako se i na ovaj tradicionalan način održavanja smotre želi pomoći maturantima u odbiru studija koji žele upisati.
„U ovoj lepezi od deset fakulteta i jedne akademije nadam se da ćete naći nešto za sebe i da ćemo vas vidjeti na jesen na Sveučilištu“, poručio je maturantima prorektor dr. Čolak.
Predsjednik Studentskog zbora SUM-a je naglasio kako Studentski zbor, kao vrhovno tijelo studenata, nastoji kroz izvannastavne aktivnosti, na neki način, odvojiti studente od svakidašnjih nastavnih aktivnost kroz kulturne, edukativne, sportske i mnoge druge događaje.
Na smotri su se učenicima završnih razreda srednjih škola, i svim zainteresiranim, predstavili Sveučilište: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet, Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor.

Na priloženoj poveznici poslušajte kako je bilo na završnoj smotri Sveučilišta u Mostaru.
Radio HB - Završna smotra SUM
» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.