Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] Fortuna Tours iz Mostara 25 godina zaredom na ITB sajmu u Berlinu

Objavljeno 11.03.2019. 14:49

Jedna od vodećih turističkih agencija u Bosni i Hercegovini, Fortuna Tours iz Mostara nakon Sajma turizma FITUR u Madridu u Španjolskoj i Sajmu turizma BIT Milano u Italiji, zabilježila je uspješan nastup na najvećem svjetskom sajmu turističke industrije ITB sajmu u Berlinu u Njemačkoj.
Na sajmu se ove godine uz BiH u vremenu od 6. do 10. ožujka predstavilo 180 zemalja. Fortuna Tours, koja ove godine slavi 25 godina sudjelovanja zaredom, uspješno je predstavila turističku ponudu Mostara i Bosne i Hercegovine, zajedno s Turističkom organizacijom Republike Srpske.

Njemačkom tržištu, kao najvećem emitivnom u Europi, predstavljene su prirodne i kulturne znamenitosti Bosne i Hercegovine, od parka prirode Kravice, Međugorje, Neum, Višegrad, Banja Luka, Sutjeska, Sarajevo, Jajce, Bihać, preko Ramskog jezera, do Mostar i drugih odredišta.
Mili Bijavica, vlasnik i izvršni direktor turističke agencije “Fortuna Tours” d.o.o. Mostar istaknuo je kako su uz spomenute turističke predstavnike za vrijeme petodnevnog sajma nazočio i veliki broj drugih BiH turističkih djelatnika koji su imali brojne poslovne i privatne kontakte tijekom sajma. Naglasio je kako se ove godine očekuje povratak njemačkih turista na naše tržište.

ITB Berlin ove godine održava se 53. put, a sajam je posjetilo više od 160 tisuća gostiju. Procjenjuje se kako se tijekom sajma ugovore poslovi vrijedni sedam milijardi eura.


Na priloženoj poveznici poslušajte razgovor s Milim Bijavicom, vlasnikom i izvršnim direktorom turističke agencije "Fortuna Tours" d.o.o. Mostar.


Radio HB - Fortuna Tours - Mili Bijavica

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.