Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] "Jedan na jedan" - Stipan Šarac, ministar financija HBŽ

Objavljeno 10.01.2019. 20:33

Skupština Hercegbosanske županije na sjednici održanoj krajem prosinca prošle godine usvojila je Odluku o privremenom financiranju Hercegbosanske županije za razdoblje od 1. siječnja do 31. ožujka 2019. godine, u iznosu od 16 milijuna maraka. 

Skupština je usvojila i Odluku o privremenom financiranju Zavoda za zdravstveno osiguranje HBŽ-a za razdoblje siječanj - ožujak 2019. godine, kao i Odluku o davanju suglasnosti na izmjene i dopune plana prihoda i rashoda Zavoda za zdravstveno osiguranje HBŽ-a za 2018. godinu. 

Rebalansom je prihod Zavoda u 2018. godini uvećan za 3 posto i iznosi 29.077.593 maraka. Prihodi od doprinosa za obvezno zdravstveno osiguranje zaposlenika uvećani su za 4 posto, što je posljedica povećanja broja zaposlenih i rasta prosječne plaće u županiji. 

Županijska skupština dala je suglasnost na Odluku o privremenom financiranju Zavoda za upošljavanje Hercegbosanske županije za razdoblje siječanj - ožujak 2019. godine. Do donošenja konačne odluke o financijskom planu zavoda za 2019. godinu, financiranje rashoda za navedeno razdoblje obavljat će se privremeno u iznosu od 620.000 maraka.


Urednik i voditelj emisije "Jedan na jedan" koja se emitira u programu Radija Herceg-Bosne, Milan Vukadin, ugostio je ministra financija Hercegbosanske županije, Stipana Šarca, a na priloženoj poveznici možete poslušati cijeli razgovor.


Radio HB - JEDAN NA JEDAN - Stipan Šarac

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.