Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] Predsjednik HDZ-a BiH pozdravio aktivaciju MAP-a za BiH

Objavljeno 06.12.2018. 19:58

Izjava dr. Dragana Čovića, predsjednika HDZ-a BiH i HNS-a, prigodom aktiviranja Akcijskog plana za članstvo - MAP-a


"Želim iskazati zadovoljstvo i pozdraviti odluku saveznika nakon današnjeg ministarskog sastanka NATO-a u Bruxellesu, gdje je potvrđena spremnost i pozvana BiH da dostavi svoj prvi Godišnji državni program - ANP.
Koristim ovu prigodu da se iskreno zahvalim NATO saveznicima koji su na ovaj način prepoznali vjerodostojnost i naše napore tijekom proteklih godina u procesu približavanja NATO integracijama, što je u konačnici dovelo do odobravanja i aktiviranja Akcijskog plana za članstvo - MAP.
Ovo je nesumnjivo pozitivan integracijski korak za Bosnu i Hercegovinu.
Hrvatski narod Bosne i Hercegovine, koji je životno zainteresiran za članstvo u Sjevernoatlantskom savezu, preko svojih dužnosnika iz Hrvatske demokratske zajednice BiH i Hrvatskog narodnog sabora, najviše je doprinio da NATO ocijeni vjerodostojnim naše napore i pozove BiH da dostavi ANP.
Hrvatska demokratska zajednica BiH sa svojim partnerima u HNS-u ostaje do kraja privržena daljnjoj suradnji i razvoju odnosa s NATO-om, s konačnim ciljem punopravnog članstva u ovom savezu", stoji u izjavi predsjednika HDZ-a BiH i HNS BiH, Dragana Čovića.


Ovim povodom u Otvorenom programu Radija Herceg-Bosne urednice Mirjane Šimunović gostovao je predsjednik HDZ-a BiH i HNS BiH, Dragan Čović, a razgovor možete poslušati na priloženoj poveznici.

Radio HB - Otvoreni program - Dragan Čović

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.