Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] Knjižnica Ljubuški bogatija za 200 novih članova

Objavljeno 31.10.2018. 16:10

Mjesec listopad obilovao je brojnim aktivnostima Knjižnice Ljubuški, koje su pridonijele povećanju broja članova.

Naime, u povodu Međunarodnog dana starijih osoba, za ljubuške umirovljenike bilo je upriličeno tradicionalno druženje obogaćeno prigodnim predavanjem, glazbom i besplatnim učlanjivanjem.

Ujedno, tijekom cijelog listopada trajala je tradicionalna akcija „Čitaj i ti“, u okviru koje su učenici trećih razreda osnovnih škola s područja općine Ljubuški kolektivno, u pratnji svojih učitelja, posjetili knjižnicu, pobliže se upoznali s blagodatima iste te se besplatno učlanili. 

Po okončanju navedenih akcija, Knjižnica Ljubuški je postala bogatija za 200 novih članova. 

Izuzev porasta broja članova, u listopadu se povećao i knjižni fond Knjižnice Ljubuški, zahvaljujući brojnim donacijama članova.

"Uvjereni smo kako će naše brojne predstojeće aktivnosti do kraja tekuće godine rezultirati dodatnim povećanjem članova. Naime, za naše članove smo pripremili besplatan tečaj crtanja i slikanja, potom tečajeve engleskog jezika i informatike, a za sve ljubitelje lijepe pisane riječi, izuzev susreta čitateljskih klubova, nekolicinu promocija knjiga, književnih večeri, tribina i drugo", navedeno je u priopćenju iz Knjižnice Ljubuški.


Tim povodom u programu Radija Herceg-Bosne gostovao je voditelj Knjižnice Ljubuški, Ivica Vizentaner, a razgovor s njim možete poslušati u priloženoj poveznici.


Radio HB - Ivica Vizentaner

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.