Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] Izborna noć uživo na valovima Radija Herceg-Bosne

Objavljeno 08.10.2018. 16:55

U nedjelju, 7. listopada Bosna i Hercegovina je odabrala. Građani su donijeli odluku o budućnosti zemlje.

Koga su birači izabrali i kome su dali svoje povjerenje u iduće četiri godine moglo se čuti i u programu Radija Herceg-Bosne. Urednički duo, Ante Bender i Julija Gubeljić prenosili su reakcije pobjednika, ali i onih s manje uspjeha.


Pratili smo stanje u zemlji nakon zatvaranja biračkih mjesta, donosili izjave i komentare kandidata za sve razine vlasti, a u studiju smo imali i posebne goste koji su komentirali aktualna događanja iz minute u minutu...


Tako ste na valovima našeg Radija mogli čuti Iliju Musu, profesora Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, Ivana Ćubelu, asistenta na studiju politologije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, te Marina Čuljka, asistenta na studiju odnosa s javnošću i novinarstva Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.


Gosti komentatori bili su i zagrebački novinar 24 Sata, Antonio Bevanda, Andrea Pavić, novinarka Radija Livno i novinar Večernjeg lista, Zoran Krešić.


Imali smo i javljanja uživo iz Izbornih stožera Hrvatske demokratske zajednice BiH, HDZ-a 1990, kao i Hrvatske republikanske stranke.


Za sve koji su propustili naš program uživo, donosimo audio zapis cijelog izbornog specijala emitiranog u nedjelju, 7. listopada.


IZBORNA NOĆ - 1. dio


IZBORNA NOĆ - 2. dio

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.