Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] Biskupska konferencija BiH zasjedala u Mostaru

Objavljeno 21.03.2018. 13:53

Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine održala je svoje redovito zasjedanje u Biskupskom ordinarijatu u Mostaru. 

Tijekom zasjedanja biskupi su, među ostalim, saslušali izvješća pročelnika Vijeća, Komisija, Tajništva i Katoličke tiskovne agencije Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, kao i Misijske središnjice i Papinskih misijskih djela BiH. 

Također su dogovorili teme za predstojeće susrete BK BiH tese osvrnuli na aktualno stanje u BiH. Članovi Biskupske konferencije BiH započeli su svoje zasjedanje Euharistijskim slavljem u čast sv. Josipa, zaštitnika Mostarsko-duvanjske biskupije. 

U zajedništvu s apostolskim nuncijem u BiH mons. Luigijem Pezzutom i biskupom domaćinom mons. Ratkom Perićem i ostalim članovima BK BiH, svetu misu predvodo je nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić, a prigodnu propovijed uputio biskup križevački mons. Nikola Kekić, delegat Hrvatske biskupske konferencije na zasjedanju BK BiH. 

Zasjedanje je završilo danas konferencijom za medije, na kojoj su sudjelovali kardinal Puljić i biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski mons. Ratko Perić.


PRESS AUDIO

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.