Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] Božićno primanje - Josip Jerković: "Važno je poboljšati zajednički život u zemlji"

Objavljeno 18.12.2017. 14:05

Potpredsjednik Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda Josip Jerković organizirao je u Derventi Božićno primanje, na kojem je ocijenio da svi narodi dijele istu sudbinu na prostoru Republike Srpske. 

„Prisjećamo se svega dobrog i lošeg, ono što smo dobro ili loše činili u protekloj godini. Na današnji dan u zajedničkom razgovoru možemo reći što bismo mogli učiniti da se poboljša prosperitet i bolje življenje svih naroda na ovim prostorima“, rekao je Jerković. 

On je naglasio da je na izabranim državnicima i svim ostalim građanima da urade sve što mogu da poboljšaju povratak i zajednički život na ovim prostorima. 

Prijemu su nazočili predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović, ministrica obrane BiH Marina Pendeš, načelnik Zajedničkog stožera Oružanih snaga BiH Anto Jeleč, izaslanik predsjednika Republike Srpske Miladin Dragičević, potpredsjednik Republike Srpske iz reda bošnjačkog naroda Ramiz Salkić te ministar za izbjegla i raseljena lica Republike Srpske Davor Čordaš. 

Katoličku crkvu predvodio je nadbiskup Vrhbosanske nadbiskupije Vinko Puljić, a nazočili su i predstavnici Srpske pravoslavne crkve i Islamske zajednice. 

Božićnom prijemu prisustvovali su generalni konzul Srbije u Banjaluci Vladimir Nikolić i izaslanik predsjednika Vlade Hrvatske Nikola Mažar, kao i značajan broj načelnika općina i ostalih predstavnika vlasti iz Federacije BiH i Republike Srpske te mnogi drugi gosti.


BOŽIĆNO PRIMANJE

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.