Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] Radiopostaja mir Međugorje danas emitira slavljenički program: Sretan 20 rođendan!

Objavljeno 25.11.2017. 15:07

Danas, 25. studenoga Radiopostaja Mir Međugorje emitira slavljenički program i obilježava 20 godina uspješnog rada.  Tim je povodom naša gošća bila glavna urednica Sanja Pehar, a s njom je razgovarala Monika Ćubela. 

Iskrene čestitke radijskoj ekipi i svim slušateljima na obilježavanju dvadeset godina rada.

Lijepo je biti dio slavlja, a posebno je danas lijepo biti s Radio postajom Mir Međugorje koja godinama nesebično i ponosno promovira ono nama najvrjednije: vjeru, kulturu, identitet, ljubav i mir.  To nam danas najviše treba. 

„Hvaljen Isus i Marija. Dragi slušatelji, nalazite se na valovima Radiopostaje ‘Mir’ Međugorje” prve su ovo riječi koje su odjeknule 25.11.1997. u podrumu male kućice gdje su bile blagoslovljene prostorije radiopostaje MIR Međugorje. Tadašnja frekvencija 106,3 koja je pokrivala 800m Međugorja, bila je rezervirana za petosatni program radija. 

Okosnica programa u početku je bila, te ostala do danas, izravni prijenos molitvenog programa iz crkve sv. Jakova u Međugorju. Uz taj temeljni dio naslanjali su se kasnije sadržaji i emisije vjerskog, kulturnog, informativnog i zabavnog karaktera. 

Danas kada radiopostaja emitira vlastiti 24satni program, kada putem vlastitih odašiljača i satelita ima vjerne slušatelje u cijelom svijetu, kada je dio organizacije velikih projekata vezanih za Međugorje, kada uređuje svoju vlastitu web stranicu, kada snima i izdaje albume vrhunske kvalitete želimo na poseban način obilježiti svojih prvih 20 godina. Godine su to neznanja, ali želje za radom i učenjem, godine su to amaterizma ali i prelaska u profesionalizam, godine su to jake želje, ustrajnosti, rada, molitve, uspjeha i ponosa. 

A sve to ne bi ostvarili bez potpore dragih slušatelja, posebno podupiratelja. Stoga svima žele zahvaliti 25.studenog 2017.,u 19:30 sati, u dvorani Ivana Pavla II u Međugorju te vas pozivaju na koncert zbora Izvor iz Zagreba te da tih dana budete uz slavljenički radijski program jer vas očekuju bogate nagrade iz kojih izdvajamo put u Svetu Zemlja, Rim ili Lurd.


SANJA PEHAR

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.