Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] U Mostaru obilježena svetkovina Svih svetih i Dušni dan

Objavljeno 31.10.2017. 11:39

U povodu obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana, izaslanstva Ministarstva obrane BiH, Oružanih snaga BiH te predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, gradskih i županijskih institucija položili su vijence i zapalili svijeće na spomen obilježju poginulim braniteljima ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru. 

Zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto u izjavi za novinare kazala je kako je teško naći riječi zahvalnosti braniteljima koji su dali svoje živote za slobodu. 

"Danas se prisjećamo naših branitelja i najmanje što možemo učiniti za njih je položiti cvijeće i zapaliti im svijeće, sjetiti ih se, sjetiti se onoga što su dali a dali su mnogo toga za našu slobodu i za našu opstojnost na ovim prostorima", kazao je u izjavi za novinare zamjenik predsjedatelja Doma naroda državnog parlamenta Bariša Čolak. 

Prije odavanja počasti braniteljima, izaslanstva su položila cvijeće i upalila svijeće na grob pokojnog doministra Federalnog MUP-a Joze Leutara na groblju "Masline". Prilog pripemila Ivana Marić.

SVI SVETI I DUSNI DAN

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.