Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

U ČITLUKU SVE SPREMNO ZA "DANE BERBE GROŽĐA-BROTNJO 2016"

Objavljeno 14.09.2016. 09:15

Program započinje u petak, 16. rujna, u 19 sati izložbom skulptura akademske kiparice Karin Grenc, te predstavljanjem brošure Emila Raspudića "Atletski klub 'Brotnjo' Čitluk  2006.- 2016. koje će biti upriličeno u Galeriji Kluba Matice hrvatske u Čitluku.

Istoga dana, u 20 sati, u čitlučkom Hotelu "Brotnjo" bit će održano predstavljanje romana književnice Anite Martinac „Posljednji“, u izdanju Ogranaka Matice hrvatske u Čitluku i Vinkovcima.

U sklopu trodnevne manifestacije,  17. rujna će u 9 sati u Gradskoj sportskoj dvorani biti održan Međunarodni karate turnir „Dani berbe grožđa – Brotnjo 2016“, dok će u večernjim satima u Podrumima "Andrija Paoča" biti upriličena stručna predavanja iz vinogradarstva i vinarstva, s početkom u 20 sati.

Atletski miting „Dani berbe grožđa – Brotnjo 2016“ bit će upriličen 18. rujna u 15 sati na Gradskom stadionu "Bare", dok je u 18 sati planiran svečani mimohod svih sudionika manifestacije od Srednje škole fra Slavka Barbarića do Broćanskog trga. U 18:30 sati na Broćanskom trgu bit će održano svečano otvarenje 61. turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije „Dani berbe grožđa – Brotnjo 2016“ i početak programa kulturno-umjetničkih društava, skupina i pojedinaca, nakon čega će u 21 sat biti upriličen koncert Klape "Contra".
 
Iz Organizacijskog odbora manifestacije su najavili kako će program na Broćanskom trgu biti održan uz hercegovačke specijalitete i kušanje vrhunskih vina hercegovačkih vinara.

Razgovarala Valerija Ćorić

BORO SIMOVIC

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.