Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] "Jedan na jedan" - Akademski plivački klub Zrinjski, Mostar

Objavljeno 28.11.2019. 21:26

U vrlo jakoj konkurenciji 11. međunarodnog plivačkog mitinga ‘Sv. Krševan’ u Zadru, plivači APK Zrinjski Ivan Ivanković i Kristian Alpeza ostvarili su iznimne rezultate. Ivan Ivanković (2007.) je osvojio dva odličja, zlatno u utrci na 400m slobodno i srebrno u utrci na 800m slobodno. Godinu dana stariji Kristian Alpeza izborio je brončano odličje u utrci na 800m slobodno.

Inače, APK Zrinjski su na ovom natjecanju predstavljale dvije plivačice (Klara Komadina i Karla Grubišić) i 9 plivača (Kristian Alpeza, Ivan Ivanković, Roko Šunjić, Luka Barbarić, Filip Pavlović, Filip Miloš, Nikola Alpeza, Viktor Jurešić i Bruno Pranjić). Izaslanstvo je vodio trener Marinko Ferenc. ‘Plemići’ su imali 63 nastupa. Isplivali su bolje rezultate i tako još jednom dokazali kvalitetu rada u ovom mostarskom plivačkom klubu.
Turnir Sv.Krševan se tradicionalno održava u prigodi obilježavanja Dana grada Zadra i njegova zaštitnika, a ove godine je okupio 623 kadeta i mlađa kadeta iz 32 kluba Hrvatske, Slovenije i BiH.


APK Zrinjski i ove će godine, već osmi puta biti domaćinom Božićnog kupa koji će se održati u subotu, 14. prosinca.


U današnjem izdanju emisije "Jedan na jedan" urednika i voditelja Milana Vukadina gostovali su Petar Jurić, predsjednik i Marinko Ferenc, trener APK Zrinjski, Mostar, a možete je poslušati na priloženoj poveznici.


Radio HB - "Jedan na jedan" - APK Zrinjski, Mostar

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.