Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] U Čapljini zasjedalo Predsjedništvo Gradskog odbora HDZ-a

Objavljeno 28.11.2019. 20:53

U zgradi Hrvatske Demokratske Zajednice BiH u Čapljini održan je sastanak s predstavnicima HNŽ vlasti i gradonačelnikom Čapljine.
Izaslanstvo HDZ BiH HNŽ na čelu s predsjednikom županijskog odbora HDZ-a BiH HNŽ Stjepanom Boškovićem, predsjednikom Vlade HNŽ Nevenkom Hercegom i ministrima HDZ-a BiH u Vladi HNŽ održali su sastanak s predsjednikom GO HDZ BiH Čapljina Smiljanom Vidićem i članovima Gradskog odbora HDZ BiH Čapljina.

”Posjetom GO HDZ BiH Čapljina želimo potvrditi kako smo Vlada cijele Županije i kako u svakoj našoj jedinici lokalne samouprave podupiremo značajne infrastrukturne i druge projekte. Tvrdim kako je Čapljina jedna od najrazvijenijih jedinica lokalne samouprave ne samo na području naše županije nego i šire, samim tim iznimno zadovoljstvo je imati jedan takav grad u županiji, imati ljude koji znaju i žele raditi i razvijati se. 

Na današnjem sastanku sam potvrdio ono što stalno govorim, a to jeste puna podrška Vlade i Ministarstva za nove projekte”, istaknuo je u izjavi za medije Herceg.


Radio HB - Nevenko Herceg


Predsjednik Herceg i predsjednik Bošković su u ovoj prigodi jasno iskazali spremnost Vlade i županijskog odbora HDZ BiH hercegovačko-neretvanske županije da zajedno s jedinicama lokalne samouprave radi na stvaranju boljih uvjeta življenja za sve građane

Premijer je tako u višesatnom stranačkom sastanku razgovarao s čelništvom gradskog odbora HDZ BiH Čapljina, a riječ je bila o mnogobrojnim projektima te projektima koje grad Čapljina planira realizirati, a vezani su za resore ministara i njihovih ministarstava.

Osim Predsjednika Vlade i gradonačelnika Čapljine, ovom sastanku nazočili su: Donko Jović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ, Iva Raguž, izaslanica Doma naroda, Stjepan Krasić, ministar prometa i veza, Slađan Bevanda, ministar unutarnjih poslova te Oliver Soldo, ministar za pitanja branitelja.


Gost Otvorenog programa Radija Herceg-Bosne, urednice Mirjane Šimunović bio je Smiljan Vidić, gradonačelnik Čapljine i predsjednik čapljinskog Gradskog odbora HDZ BiH, a razgovor poslušajte na priloženoj poveznici.


Radio HB - Otvoreni program - Smiljan Vidić

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.