Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] Udruga "Prsten" u Mostaru proslavila godišnjicu osnivanja

Objavljeno 27.11.2019. 16:02

Danas je održana svečana akademija u povodu proslave prve obljetnice osnutka Udruge bosanskohercegovačkih Hrvata  Prsten, kojoj je nazočila i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.
''S ponosom i zahvalnošću pratim rad ove udruge koja je sa svojim članovima pokrenula niz dobrotvornih projekata i izravne pomoći potrebitima. Prepoznajem ih kao istinske domoljubne izraze ljubavi, kao dokaze čvrste solidarnosti, milosrđa i ljubavi za svoj narod'' istaknula je hrvatska predsjednica u svom govoru.

Udruga „Prsten“ je nepolitička, nevladina i neprofitna udruga s ciljem i vizijom da osigura opstanak Hrvata u RH i BiH. Udruga okuplja brojne gospodarstvenike, intelektualce, liječnike, sportaše, humaniste, umjetnike i sve ljude dobre volje. Najvažniji projekt Udruge je Zaklada Prsten koja stipendira učenike i studente podrijetlom s područja BiH ili koji žive u BiH. To su djeca koja su ostala bez jednog ili oba roditelja, socijalno ugroženi i nadareni učenici i studenti sa izvrsnim rezultatima i priznanjima.
Njihov cilj je objediniti snage, potencijale, ideje, dobru volju, rad i organizacijske sposobnosti na jednom mjestu u svrhu razvijanja i realiziranja humanitarnih, socijalnih, kulturnih i gospodarskih projekata.


Na priloženoj poveznici poslušajte cijelu svečanu akademiju kojom je proslavljen prvi rođendan udruge Prsten.


Radio HB - Svečana akademija - Prsten

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.