Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] Na Šćitu održana promocija knjige "Ajde nevista da ti nešto ispričam"

Objavljeno 05.11.2019. 16:04

U prepunoj dvorani Franjevačkog samostana Rama - Šćit održana je promocija knjige "Ajde nevista da ti nešto ispričam“, autorice Milke Pavličević.
O knjizi su govorili: Karmela Mabić, prof. dr.sc. Mate Buntić, fra Mijo Džolan i autorica knjige Milka Pavličević.

Knjiga "Ajde nevista da ti nešto ispričam“, svjedočenje je o jednom teškom vremenu, ali i o jednom čovjeku i ljudima koji su ustrajnošću, molitvom, žrtvom i radom, a posebno ljubavlju prema obitelji i domu, obilježili jedno vijeme i Ramu kakvu danas poznajemo.

''Ajde nevista da ti nešto ispričam'' knjiga koja je pisana dušom, kako kaže sama autorica. U njoj su zapisane priče ne samo o životu Marka Pavličevića nego i o životu ramkoga puka u jednom teškom vremenu, vremenu stradanja i raseljavanja od ranih tridesetih do potkraj 80ih godina 20. stoljeća.
Ono što ovu knjigu izdvaja svakako je, za vrijeme u kojem živimo, doista neuobičajeno međugeneracijsko razumijevanje i uvažavanje. 

I ne samo zbog činjenice da je did Marko svoju priču kazivao Milki Pavličević, nevisti koju je „otvorena srca i uma“ primio pod svoj krov, nego i zbog činjenice da su pod tim krovom u obiteljskoj slozi i razumijevanju živjela tri, a danas i četvrti naraštaj Pavličevića koju did Marko, nažalost, nije dočekao.

Promociju knjige svojim nastupom uveličale su Ana i Ivana Topić i Ana Pavličević, a cijelo predstavljanje poslušajte na priloženoj poveznici.

Radio HB - "Ajde nevista da ti nešto ispričam"

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.