Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] Regionalna konferencija o radu i zapošljavanju u Općini Žepče

Objavljeno 15.10.2019. 19:06

U četvrtak, 17.10.2019. godine održat će se Regionalna konferencija o radu i zapošljavanju u Općini Žepče. Organizator Konferencije je Razvojna agencija Žepče u suradnji sa Službom za zapošljavanje Zeničko-dobojske županije. Organizaciju konferencije podržao je Federalni zavod za zapošljavanje.

U okviru Konferencije održat će se dvije panel diskusije i to o temama "Svrsishodnost aktivnih mjera zapošljavanja" i "Regionalna suradnja kao način rješavanja izazova u oblasti rada i zapošljavanja s fokusom na reforme politika zapošljavanja i primjenu europskih principa u oblasti rada i zapošljavanja".

O temi "Svrsishodnosti aktivnih mjera zapošljavanja" govorit će: Sehadet Hadžić, Šef sektora za zapošljavanje u Službi za zapošljavanje, Vedran Lakić, savjetnik gradonačelnika Grada Tuzla, Emina Tufekčić, HR Menadžerica u Vispak d.d. Visoko, Marko Martić - Centar za istraživanje i studije GEA, Husein Al-Baldawi - Udruženje poslodavaca FBiH, Saša Aćić, direktor Unije poslodavaca RS.
Uvodničar i moderator panel diskusije je Dr.Ranko Markuš, direktor GOPA mbH (YEP projekt).

O temi Regionalne suradnje u oblasti rada i  zapošljavanja govorit će: Haris Huskić rukovoditelj Sektora FZZZ-a za aktivnu politiku zapošljavanja, Enisa Kifer, EURES savjetnica, Regionalni ured Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Osijeku, Drago Perc, direktor Regionalnog ureda Zavoda za zapošljavanje Republike Slovenije u Kranju, Ibush Yusufi – savjetnik za aktivne mjere zapošljavanja Agencije za zapošljavanje Republike Sjeverne Makedonije, Amira Omanović, Zamjenica menadžera sektorskog fonda GIZ ORF MMS.
Uvodničarka i moderatorica panel diskusije je Nermana Ajanović – Hajdarpašić ispred najvećeg portala za zapošljavanje u BiH, Posao.ba.

U sklopu Konferencije bit će predstavljeni stručni radovi o temi rada i zapošljavanja, a organizirat će se i poslovni izlog poduzetnika iz ZDŽ.

Konferencija se održava u okviru 6. Gospodarskog foruma, u sklopu obilježavanja Dana Općine Žepče.


Gošća Jutarnjeg programa Radija Herceg-Bosne, kolegice Valerije Ćorić bila je Branka Janko, ravnateljica Razvojne agencije Žepče, a razgovor poslušajte na priloženoj poveznici.

Radio HB - Jutarnji program - Branka Janko

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.