Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] Junaci Pavlove ulice otvaraju sezonu u Lutkarskom kazalištu Mostar

Objavljeno 07.09.2019. 17:37

''Ovo je priča o hrabrosti, junaštvu s jedne strane, o slobodi s druge strane. Priča o besmislu bilo kakve borbe i bitke ako u njoj i jedno živo biće gubi život'', ovako je najavila redateljica Tamara Kučinović premijeru predstave "Junaci Pavlove ulice".

Predstava će biti izvedena večeras s početkom u 19:30 u Lutkarskom kazalištu Mostar, a njom će ovo kazalište otvoriti sezonu 2019/2020. 

Kučinović je istaknula kako je priča napravljena po svevremenskom romanu Ferenca Molnara koji joj je bio velika inspiracija da progovori o nekim temama o kojima je danas nužno govoriti.
Ravnateljica Lutkarskog kazališta Ružica Bošković kazala je kako nisu mogli na ljepši način početi novu sezonu, osim ovom novom predstavom. 

''Tamara Kučinović i njen suradnički tim donijeli su dašak svoga duha našem asamblu, čijih će svih šest članova sudjelovati u predstavi'', kazala je Bošković.
''Napravljena je lijepa sinergija, a ova predstava je nešto što nam je dugo trebalo za naš repertoar, a to to je predstava za djecu iznad devet godina, pa i puno starije'', dodala je Bošković. Prva repriza predstave 'Junaci Pavlove ulice' bit će 28. rujna u 11 sati, a ravnateljica Bošković pozvala je sve da dođu i vide što je asambl pripremao posljednjih pola godine.


Na priloženoj poveznici poslušajte što su uoči večerašnje premijere kazale ravnateljica Lutkarskog kazališta Mostar, Ružica Bošković i redateljica Tamara Kučinović.

RTV HB - Junaci Pavlove ulice

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.