Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] Staniša Mandić: U nogometu ništa nije nemoguće, vjerujem u ovu ekipu

Objavljeno 14.08.2019. 16:39

Uzvratni susret trećeg pretkola Europske lige između Zrinjskog i Malmoa igra se u četvrtak u 19 sati na stadionu Pecara u Širokom Brijegu.
Šveđani su u prvom susretu na svom terenu slavili 3:0 i tako napravili veliki korak prema nastavku natjecanja.
"U Švedskoj je Malmo odigrao daleko najbolju utakmicu u ovom razdoblju. Oni su sve dali od sebe u tom susretu, odgodili su prije toga prvenstveni susret. Postigli su praktički sve što su priželjkivali. 

S druge strane mi nismo dobri, posebno u segmentu igre prema naprijed. Da smo bili pravi sigurno bi napravili više problema njima, nego što smo uradili u Utrechtu. 

Ostaje jedan veliki žal zbog toga, što nismo postigli pogodak koji bi nam puno značilo. Imali smo priliku Govedarice kod 0:0, Mandića na kraju utakmice", komentirao je trener Zrinjskog Hari Vukas i dodao:
"Ne možemo vratiti ono što se dogodilo prije, možemo gledati samo naprijed. Pred nama je jedna teška i neizvjesna utakmica, ali vi znate što nogomet može donijeti, koliko je mala granica između odlaska prema gore i padanja na dno. 

Našu nadu nam ne može nitko oduzeti, ona mora biti potkrijepljena kvalitetnim argumentima. Mi se nadamo da je to ova naša priprema za utakmicu, nismo igrali prvenstveni susret i odmorili smo. Spremni smo za utakmicu, ne možemo i nećemo obećavati prolaz koji svi priželjkujemo, ali kažem da ćemo napraviti sve da se tijekom utakmice dovedemo u situaciju da budemo blizu".

Jedan od ključnih igrača trenera Vukasa na otvaranju sezone je Staniša Mandić koji je svojim pogotkom protiv Utrechta u produžecima odveo Zrinjski u treće pretkolo.
"Malmo je ostvario dobar rezultat na svom terenu. Imao je veliki broj navijača koji su ih podržavali u Švedskoj, što ih je vjerojatno i nosilo. Ja vjerujem u ovu ekipu, vjerujem da možemo ostvariti pozitivan rezultat. Iako su nas već neki otpisali, u nogometu ništa nije nemoguće. Imamo 90 minuta, možda čak i 120 nikada se ne zna. Na nama je da damo sve od sebe i pokušamo ostvariti što bolji rezultat i obradujemo navijače i sve nas", naglasio je Staniša Mandić na konferenciji za novinare.

U sutrašnjoj utakmici neće nastupiti ozlijeđeni Dario Rugašević, te Irfan Hadžić koji će vjerojatno karijeru nastaviti u Turskoj. Hadžiću je u Švedskoj napuklo rebro nakon jednog starta domaćeg nogometaša na otvaranju utakmice, pa bez obzira na status ne bi nastupio na Pecari.

Na priloženoj poveznici poslušajte cijelu konferenciju za novinare koju su uoči uzvrata s Malmoom održali Staniša Mandić i trener Hari Vukas.


Radio HB - Press HŠK Zrinjski

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.