Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] Ugostili smo tajnicu Udruge studenata novinarstva "Press"

Objavljeno 12.08.2019. 17:08

Udruga studenata novinarstva "Press", osnovana je 3. ožujka 2016. godine, a njezine su aktivnosti vezane za praktični dio studija i pridonose obrazovanju mladih novinara, ali i promociji Filozofskog fakulteta i Sveučilišta u Mostaru. 

Član Udruge studenata novinarstva „Press" može biti svaki student željan prakse, znanja i vještina.

Rad udruge nakratko je prekinut, a obnovljen je u lipnju ove godine kad je održana i prva sjednica na kojoj su članovi izabrali novo vodstvo i kreirali planove i program za rad u idućoj akademskoj godini.

Jednoglasnom odlukom svih nazočnih članova za novu predsjednicu „Pressa" izabrana je Gabrijela Arapović, studentica treće godine novinarstva, dok je za dopredsjednika proglašen student druge godine Nemanja Šagovnović. Drugom dopredsjednicom proglašena je studentica četvrte godine ovog Studija Martina Stanić, a za tajnicu je izabrana Emili Ibrulj, studentica prve godine Studija novinarstva.
Kroz protekli rad Udruge "Press" studentima novinarstva ponuđena mogućnost praktičnog dijela nastave kroz rad u čak 16 medija, kako u BiH, tako i u susjednim državama.


Gošća Ljetnog vala Radija Herceg-Bosne, urednice Mirjane Šimunović bila je tajnica Udruge "Press", Emili Ibrulj, a razgovor poslušajte na priloženoj poveznici.


Radio HB - Ljetni val - Emili Ibrulj

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.