Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] II. Dani Mediterana Neum – manifestacija poljoprivrednih dobara

Objavljeno 09.08.2019. 18:23

Dani Mediterana Neum, izložbeno – prodajna manifestacija poljoprivrednih dobara koja se održava u sklopu obillježavanja Dana općine Neum, bit će upriličena od 9. do 11. kolovoza.
Cilj manifestacije je bolja promocija i prezentacija domaćih poljoprivrednih proizvoda mediteranskog podneblja, te utječe na dodatni razvoj ljetne turističke ponude općine Neum.

Dobar odziv proizvođača i posjetitelja prošle godine obvezao je organizatore na uvijek nužna poboljšanja i veći broj izlagača. 

Stoga će ovogodišnja, druga po redu manifestacija ”Dani Mediterana Neum” prerasti lokalne okvire te time poprimiti međunarodni karakter.
Tako će, uz domaće izlagača i one iz susjednih općina, svoje će proizvode predstaviti i izlagači iz Republike Hrvatske, Crne Gore i Srbije.

Svečano otvaranje zakazano je za petak, 9.kolovoza s početkom u 20 sati na šetalištu ispred hotela ”Sunce”.
Iz Općine Neum pozivaju sve zainteresirane da svojom nazočnošću podrže rad ove izložbeno-prodajne manifestacije.
Organizatori manifestacije su Općina Neum, Zemljoradnička zadruga „Eko Neum“, Razvojna agencija „Nera“ Neum, Udruga maslinara „Maslina“ Neum i Udruga pčelara “Kadulja“ Neum, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede,šumarstva i vodoprivrede HNŽ-a i Turističke Zajednice HNŽ-a.

Gost Jutarnjeg programa Radija Herceg-Bosne, urednice Ružice Weber bio je Božo Mustapić iz Odjela za gospodarstvo Općine Neum, a razgovor poslušajte na priloženoj poveznici.


Radio HB - Jutarnji program - Božo Mustapić

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.