Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] 21. Međunarodni ljetni karneval u Čapljini

Objavljeno 04.08.2019. 18:15

Poodmakle su pripreme za 21. međunarodni ljetni karneval u Čapljini, koji će se održati 17. kolovoza. 

Posjetitelje će nakon karnevalskih ludorija na Trgu kralja Tomislava zabavljati Crvena jabuka, doznali smo od Elene Sesar, predsjednice Turističke organizacije "Čapljinka" koja je domaćin i organizator karnevala.
"Pripreme su u punom jeku. Nastojimo što više grupa osigurati od domaćih do inozemnih. Imamo brojna poznanstva u nizu mjesta i zemalja smo gostovali, pa se nadamo uzvratnim nastupima. Za sada su dolazak potvrdile dvije grupe iz Italije, zatim grupe iz Siska u Hrvatskoj, Tivta u Crnoj Gori, Srbije, Slovenije, a moguće iz još nekih zemalja, iz kojih čekamo potvrde“, kaže Elena Sesar.

"Pojavio se problem smještaja grupa, jer je hotel „Mogorjelo“ zatvoren, pa moramo tražiti alternativna rješenja, smještaj u okolnim gradovima ili kao nekih prethodnih godina, u vojarni Božana Šimovića. To ćemo još vidjeti, a nadam se da ćemo i taj za nas neočekivani problem – smještaja, uspješno riješiti.“
Kad je riječ o domaćim skupinama, većina skupina koje su nastupale prethodnih godina, sudjelovat će i na 21. međunarodnom karnevalu u Čapljini.
"Bit će dovoljno domaćih skupina uz neizostavne čapljinske mažoretkinje, tu su i kolege iz Ljubuškog, koji su isto članovi Europske asocijacije karnevalskih gradova, Plesni studio Paganini iz Livna.…“
Treba istaknuti da će posjetitelje na predstojećem međunarodnom ljetnom karnevalu nakon karnevalskog ludila po prvi puta, zabavljati Crvena jabuka.


Gošća Jutarnjeg programa Radija Herceg-Bosne, urednika Ante Bendera bila je Elena Sesar, predsjednica Turističke organizacije "Čapljinka", a razgovor poslušajte na priloženoj poveznici.


Radio HB - Jutarnji program - Elena Sesar

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.