Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] Općina Kreševo svoj dan slavi 15. kolovoza

Objavljeno 01.08.2019. 19:27

Najveći dio aktivnosti koje su se našle u ovogodišnjem programu obilježavanja Dana općine Kreševo završene su.
Tako su proteklog vikenda održani „Outdor film&foto festival 3fok“ i 6. Moto susret. Obje manifestacije su kvalitetnim programom privukle mnoge posjetitelje iz čitave Središnje Bosne. Prije toga su završena dva sportska događaja, extreme enduro utrka "Fenix" i Općinske sportske igre, koja su pobudila pozornost mnogih sportskih zaljubljenika.
Tradicionalni malonogometni turnir u Komarima počinje danas, a trajat će do 17. kolovoza. 

U utorak, 6. kolovoza, u „Napretkovom“ domu će u 19 sati biti predstavljen Zbornik radova sa simpozija o rudarstvu, metalurgiji i geonaslijeđu Kreševa, Fojnice i Kiseljaka, a četiri dana kasnije će na platou uz bazen „Banja“ biti priređeno nešto sasvim novo, „Ladies night“.

Službene aktivnosti uglavnom su planirane za 14. i 15. kolovoza. 

Svečana sjednica Općinskog vijeća, koju ćete uživo moći pratiti i na valovima Radija Herceg-Bosne, bit će održana 14. kolovoza s počezkom u 19.30, nakon čega će na Trgu fra Grge Martića koncert održati „Gazde“, najpopularniji hrvatski tamburaški sastav. 

Prije početka svečane sjednice čelnici Općine će obići najznačajnije infrastrukturne i druge projekte koji se trenutno realiziraju ili su upravo dovršeni.
Za sam Dan općine, planirano je polaganje vijenaca uz spomenik poginulim braniteljima, a potom i svečana sveta misa, nakon koje će na platou ispred vjeronaučne dvorane opet biti upriličen glazbeni program.


Gost Ljetnog vala Radija Herceg-Bosne, urednice Manuele Bojo bio je načelnik općine Kreševo, Renato Pejak, a razgovor poslušajte na priloženoj poveznici.


Radio HB - Ljetni val - Renato Pejak

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.