Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] Hari Vukas: "Pobjeda je ipak pobjeda"

Objavljeno 29.07.2019. 20:58

S obzirom da je samo tri dana ranije HŠK Zrinjski odigrao tešku utakmicu u pretkolu Europske lige kod Utrechta, trener Hari Vukas na teren je poslao šest novih igrača i dodatnu dvojicu koja su ušla s klupe u toj utakmici. 

I usto, Zrinjski je bio bolja momčad u prvih 45 minuta. "Plemići" su stvorili nekoliko izglednih prilika, a najveću u 42. minuti. Nakon udarca iz kuta Tomislav Barbarić je šutirao glavom, a loptu je s gol-crte "skinuo" jedan igrač Veleža. 

U nastavku prvu veliku šansu imao je Velež. U 47. minuti Seid Behram odlično je šutirao s 20-ak metara, a loptu koja je išla u gornji lijevi kut njegova gola vratar Ivan Brkić vrhovima je prstiju izbacio u korner Brkić. 

Utakmica je odlučena u 53. minuti kad je vlastitu mrežu zatresao Zvonić. Obrana Veleža blokirala je šut Ivana Lendrića i Damira Šovšića, a Zvonić je, dok je bio na zemlji, umjesto u korner loptu poslao u svoj gol. 

Nakon primljenog gola Velež je zaigrao nešto ofenzivnije što je rezultiralo s nekoliko prilika na obje strane. 

Do kraja utakmice Velež je imao još jednu veliku priliku. Brandao je u 73. minuti odlično šutirao s 25 metara, a lopta je pogodila vratnicu. 

Utakmica je tako završila pobjedom Zrinjskog 1:0, koji je tako došao do prvih bodova u novoj sezoni, dok će Velež svoju priliku tražiti za sedam dana na svom terenu kada u Mostaru gostuje Čelik. 


Na priloženoj poveznici poslušajte konferenciju za novinare održanu nakon mostarskog derbija i obraćanje trenera Harija Vukasa.


Radio HB - Hari Vukas

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.