Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] Predsjedništvo HDZ-a BiH: Ubrzati sve započete procese uspostave vlasti

Objavljeno 26.07.2019. 17:47

Danas je u Domu HDZ-a BiH u Mostaru održana treća sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH, na kojoj je predsjednik dr. Dragan Čović informirao Predsjedništvo o aktualnoj političkoj situaciji kao i svim iskušenjima, zbog neuspostave vlasti.
Razgovarano je i o sigurnosnim problemima sa svih mogućih aspekata,  problematici u vezi s migrantskom krizom i ilegalnim migracijama.
Predsjedništvo HDZ-a BiH ukazalo je na potrebu široke suradnje i dogovora legitimenih političkih predstavnika, kako bi se  pronašla kompromisna rješenja, koja bi ubrzala sve započete procese uspostave vlasti, ali i reformske procese u Bosni i Hercegovini na putu euroatlantskih integracija.
Komentirajući situaciju u Aluminiju d.d. Mostar, kazano je kako postoji jasna dinamika programa restrukturiranja, koja treba u konačnici završiti do kraja ovog mjeseca s usvojenim programom koji jasno mora naznačiti što uraditi uz pretpostavke koje treba ispuniti. Dio programa svakako mora obuhvatiti mjeru zbrinjavanja radnika.
Danas je održana i konstituirajuća sjednica Središnjeg odbora, osim usvojenog Poslovnika o radu, komentiran je i proces unutarstranačkih izbora.


Na priloženoj poveznici poslušajte cijelu konferenciju za novinare koju je održao predsjednik HDZ-a BiH, Dragan Čović.


Radio HB - Predsjedništvo HDZ BiH - Dragan Čović

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.