Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] U nedjelju okupljanje trenutačnih i bivših žitelja Srđevića

Objavljeno 24.07.2019. 17:16

28. srpnja 2019. godine na stadionu nogometnog kluba HNK Junak Srđevići po prvi puta održat će se susret svih Srđevćana, kako onih koji žive u selu tako i onih koji su se zadnjih desetljeća raselili diljem svijeta.
Na dan susreta bit će otkrivanje i posveta novoizgrađenom spomen obilježju svim poginulim Srđevćanima u Drugom svjetskom i Domovinskom ratu koji su dali svoje živote za hrvatsku grudu.
"Niste odavno vidjeli susjede i prijatelje s kojima ste odrasli, vuče vas nostalgija, želite pokazati djeci unucima mjesto vašeg odrastanja da upoznaju rodbinu, steknu nova poznanstva i prijateljstva ovo je idealna prilika za vas.
O svim detaljima i pojedinostima susreta obavještavati ćemo vas naknadno na našoj facebook stranici, vi do tada obavijestite rodbinu, prijatelje koji vuku porijeklo iz Srđevića.
Organizaciju skupa Srđevćana preuzela je novonastala „Sportsko ekološka udruga građana Osoje – Srđevići“.
Veselimo se ovom danu i sa željom da se okupimo u što većem broju budući da nas ima po svim stranama svijeta pozivamo da sudjelujete u prvom susretu svih Srđevćana!", poručili su organizatori.


Gost Ljetnog vala Radija Herceg-Bosne, kolegice Valerije Ćorić bio je predsjednik "Sportsko ekološke udruge građana Osoje - Srđevići", Ivo Vrdoljak, a razgovor poslušajte na priloženoj poveznici.


Radio HB - Ljetni val - Ivo Vrdoljak

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.