Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] Kulturno-vjerska manifestacija "Dani sv. Ilije proroka" u Bosanskom Grahovu

Objavljeno 18.07.2019. 17:37

Središnje misno slavlje na blagdan svetog Ilije proroka, zaštitnika župe Bosansko Grahovo, održat će se u subotu, 20. srpnja, u župnoj crkvi u Obalju, a u sklopu kulturno-vjerske manifestacije "Dani svetog Ilije proroka 2019." u Bosanskom Grahovu.  

Nakon svete mise koju će predvoditi ravnatelj Caritasa Banjolučke biskupije, mons. Miljenko Aničić, održat će se prigodan kulturno-umjetnički program.  

Za 14 sati planiran je sportski program koji će sadržavati tradicijske sportove, i to potezanje konopa, bacanje kamena s ramena, skok u dalj, skakanje u vrećama, bacanje ploče.  

Manifestaciju "Dani sv. Ilije proroka" organiziraju Udruga za očuvanje povijesne i kulturne baštine "Don Juraj Gospodnetić" Bosansko Grahovo, Udruga za očuvanje povijesne i kulturne baštine Hrvata Bosanskog Grahova "Dinara-Ponare" i Župa sv. Ilije proroka Bosansko Grahovo.  

Ove godine, po prvi put, manifestacije se održava pod visokim pokroviteljstvom Hrvatskog narodnog sabora BiH, priopćili su organizatori.


Gost Ljetnog vala Radija Herceg-Bosne, kolegice Ines Vučina bio je don Davor Klečina, župnik Drvara i Bosanskog Grahova, a razgovor poslušajte na priloženoj poveznici.


Radio HB - Ljetni val - don Davor Klečina

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.