Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] Večeras glazbeni spektakl kod Starog mosta

Objavljeno 18.07.2019. 17:06

"Gdje prošlost susreće budućnost" naziv je manifestacije kojom će Grad Mostar 18. i 19. srpnja obilježiti 15. godišnjicu završetka obnove Staroga mosta.  

Program prvog dana obilježavanja, koji će se održati na platou ispod Starog mosta, započet će prigodnim obraćanjima visokih dužnosnika nakon čega slijedi koncert Mostar Rock School, Simfonijskog orkestra Mostar i pjevača Željka Bebeka. Koncert je poklon Grada Mostara svim građanima i ulaz je slobodan.

U ime tehničke ekipe koncerta Mili Tiro iz Muzičkog centra Pavarotti Mostar kazao je kako je jedan od specifikuma tog glazbenog događaja sinteza klasičara i rock glazbenika, naglasivši kako su rokeri uvijek koketirali s klasikom i crpili inspiraciju od klasičnih skladatelja.
Ravnateljica Simfonijskog orkestra Mostar Snježana Zovko izrazila je zadovoljstvo suradnjom s mostarskom rock školom kazavši kako će koncert biti prekrasna simbioza. 

"S velikim guštom ćemo muzicirati. Obećavamo odličan provod. Nema niti jednog razloga da bilo tko tko se nađe u Mostaru ostane u svom domu", poručila je Zovko.


Gošća Ljetnog vala Radija Herceg-Bosne, urednice Mirjane Šimunović bila je ravnateljica Simfonijskog orkestra Mostar koja je govorila o detaljima koncerta koji će se održati na platou ispod Starog mosta s početkom u 20:30, a razgovor poslušajte na priloženoj poveznici.


Radio HB - Ljetni val - Snježana Zovko

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.