Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] 13 tvrtki u Županiji Zapadnohercegovačkoj dobilo certifikate bonitetne izvrsnosti

Objavljeno 12.07.2019. 20:34

Certifikate bonitetne izvrsnosti dobilo je trinaest tvrtki s područja Županije Zapadnohercegovačke, od čega su četiri iz Širokog Brijega te po tri iz Posušja, Gruda i Ljubuškoga.
Susret o temi "Bonitetna izvrsnost kompanija" održan je u Ljubuškom pod pokroviteljstvom Vlade ŽZH i u organizaciji vodećega europskog ponuđača poslovnih informacija i analitičkih rješenja Bisnode.
Predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić istaknuo je da žele odati priznanje i uručiti certifikate bonitetne izvrsnosti najuspješnijim tvrtkama koje čine preko 80 % ostvarenih prihoda i dobiti svih gospodarstvenih subjekata u Županiji Zapadnohercegovačkoj.
"Među najvećim BiH uvoznicima i distributerima u sektoru trgovine i prehrane nalaze se tvrtke u našoj Županiji, imamo jaku prerađivačku industriju u sektoru aluminija, plastike, u sektorima papirne i grafičke industrije i građevinarstva. Upravo te tvrtke bilježe rezultate izvrsnosti poslovanja i ono najmanje što možemo učiniti jeste iskazati vam zahvalnost i priznanje za vaš uspjeh", rekao je Ćosić pozdravljajući nazočne.
Dobitnici certifikata bonitetne izvrsnosti u Županiji Zapadnohercegovačkoj:
-Pavković paneli d. o. o. Široki Brijeg;
-TT kabeli d. o. o. Široki Brijeg;
-EZ engineering d. o. o. Široki Brijeg;
-Fama d.o.o. Široki Brijeg;
-Vokel d. o. o. Posušje;
-Lončarplast d.o.o. Posušje;
-Kror d.o.o. Posušje;
-Grioss d. o. o. Grude;
-Violeta d.o.o. Grude;
-Bili Brig d.o.o. Grude;
-Džajić-commerce d. o. o. Ljubuški;
-Unitrade d. o. o. Ljubuški;
-Elektro-Milas d. o. o. Ljubuški.

Inače, certifikat bonitetne izvrsnosti jedno je od rijetkih priznanja kojim kompanije dokazuju svojim potencijalnim partnerima da su odgovorno i kvalitetno vođene tvrtke s kojima treba poslovati. Bonitetno izvrsne kompanije iz Bosne i Hercegovine ravnopravne su s najboljim kompanijama u Europi i jasno pokazuju da su pouzdan poslovni partner koji zaslužuje pažnju i povjerenje.
Bonitetnu izvrsnost imaju samo najbolje kompanije koje ispunjavaju najviše standarde poslovne etike i koje su se pokazale u dužem vremenskom razdoblju kao siguran poslovni partner s dobrom sigurnošću plaćanja, pouzdanom nabavom i kvalitetom proizvoda i usluga. Iako ih je samo 21 % od ukupnog broja aktivnih kompanija u Bosni i Hercegovini, njihov udio u ukupnim prihodima Bosne i Hercegovine je 67 %, u ukupnoj dobiti 72 %, a zapošljavaju 55 % ukupno zaposlenih u državi.
Dodjela certifikata je u međunarodnoj zajednici već uvažena praksa kojom poslovni subjekti dodatno unaprjeđuju svoj ugled i potvrđuju povjerenje u domaćoj i inozemnoj poslovnoj zajednici.

Na priloženoj poveznici poslušajte kako je bilo u Ljubuškom na svečanoj dodjeli certifikata bonitetne izvrsnosti najboljim zapadnohercegovačkim tvrtkama.

Radio HB - Dodjela certifikata bonitetne izvrsnosti

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.