Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] U Neumu Međunarodna znanstveno-stručna konferencija "Od lokacije do destinacije"

Objavljeno 13.06.2019. 17:55

Međunarodno znanstveno-stručna konferencija "Od lokacije do destinacije" održat će se pod pokroviteljstvom Vlade Hercegovačko-neretvanske županije u hotelu Grand u Neumu 14 . lipnja. 2019. godine s početkom u 10 sati.
Konferencija bi bila znanstveno-stručnog karaktera, što bi se odražavalo kroz predavanja od strane eminentnih predavača iz oblasti turizma, brendiranja, stvaranja i kreiranja imagea, međunarodnih stručnjaka, te domaćih turističkih djelatnika.
Na raspolaganju za izjave medijima bit će prof.dr.sc. Mirjana Miličević  voditeljica projekta Europskog tjedna održivog razvoja u HNŽ-u u sklopu kojeg se održava Međunarodno-stručna konferencija, te ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede g. Donko Jović, koji dolazi u ime predsjednika Vlade dr. Nevenka Hercega.


Konferenciju, kao i ostale aktivnosti u sklopu Europskog tjedna održivog razvoja u HNŽ-u, u Otvorenom programu Radija Herceg-Bosne, urednice Mirjane Šimunović, najavila je voditeljica projekta, prof. Mirjana Miličević, a razgovor poslušajte na priložeoj poveznici.


Radio HB - Otvoreni program - prof Mirjana Milićević

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.